Ακολουθήστε μας

Πολιτική Απορρήτου

Στην εταιρική ιστοσελίδα, προσβάσιμη μέσω του https://www.zakrospoliteia.gr, μία από τις κύριες προτεραιότητές μας είναι το απόρρητο των επισκεπτών μας. Αυτό το έγγραφο Πολιτικής Απορρήτου περιέχει τύπους πληροφοριών που συλλέγονται και καταγράφονται από τη Zakros Olive Oil Politeia και πώς τις χρησιμοποιούμε.

Εάν έχετε επιπλέον ερωτήσεις ή χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Πολιτική απορρήτου μας, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Αυτή η Πολιτική Απορρήτου ισχύει μόνο για τις διαδικτυακές μας δραστηριότητες, ισχύει αποκλειστικά για τους επισκέπτες του ιστότοπού μας και τις πληροφορίες που μοιράστηκαν ή/και συλλέχθηκαν μέσω των ψηφιακών καναλιών της εταιρείας.

1. Προστασία προσωπικών δεδομένων και ιδιωτικής ζωής

Βασικές μας πεποιθήσεις σχετικά με την προστασία της ιδιωτικής ζωής των χρηστών και την προστασία των δεδομένων:

  • Το απόρρητο των χρηστών και η προστασία των δεδομένων είναι ανθρώπινα δικαιώματα.
  • Έχουμε υποχρέωση να προστατεύουμε τους ανθρώπους μέσα στα δεδομένα μας.
  • Τα δεδομένα αποτελούν ευθύνη, πρέπει να συλλέγονται και να επεξεργάζονται μόνο όταν είναι απολύτως αναγκαία
  • Το spam μας ενοχλεί όσο και εσάς!
  • Ποτέ δεν θα πουλήσουμε, νοικιάσουμε ή διανείμουμε με οποιονδήποτε τρόπο ή θα δημοσιοποιούμε τα προσωπικά σας στοιχεία.
2. Τι προσωπικά δεδομένα συλλέγουμε και γιατί

Συλλέγουμε μόνο τα ελάχιστα και απολύτως αναγκαία προσωπικά δεδομένα. Ποτέ δεν πουλάμε, νοικιάζουμε, διανέμουμε ή δημοσιοποιούμε τα προσωπικά σας στοιχεία, με οποιονδήποτε τρόπο και για οποιονδήποτε λόγο σε τρίτους, εκτός αν απαιτούνται από το νόμο.

2.1 Παρακολούθηση επισκεψιμότητας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Google Analytics (GA) για την παρακολούθηση της αλληλεπίδρασης του χρήστη. Χρησιμοποιούμε αυτά τα δεδομένα για να καθορίσουμε τον αριθμό των ατόμων που χρησιμοποιούν τον ιστότοπό μας, για να κατανοήσουμε καλύτερα τον τρόπο με τον οποίο βρίσκουν και χρησιμοποιούν τις ιστοσελίδες μας και για να δούμε τη διαδρομή τους μέσα στον ιστότοπο.

Παρόλο που η GA καταγράφει δεδομένα όπως η γεωγραφική θέση, η συσκευή, το πρόγραμμα περιήγησης στο διαδίκτυο και το λειτουργικό σας σύστημα, καμία από αυτές τις πληροφορίες δεν σας ταυτοποιεί προσωπικά. Η GA καταγράφει επίσης τη διεύθυνση IP του υπολογιστή σας, η οποία θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για την προσωπική σας αναγνώριση, αλλά η Google δεν μας παρέχει πρόσβαση σε αυτό. Θεωρούμε ότι η Google είναι εκτελών την επεξεργασία.

Η GA χρησιμοποιεί cookies, λεπτομέρειες για τα οποία μπορείτε να βρείτε στους οδηγούς προγραμματιστών της Google. Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί την εφαρμογή analytics.js του GA.

Η απενεργοποίηση των cookies στο πρόγραμμα περιήγησης στο διαδίκτυο θα αποτρέψει τον GA από την παρακολούθηση οποιουδήποτε μέρους της επίσκεψής σας σε σελίδες αυτού του ιστότοπου. Πληροφορίες για την απενεργοποίηση των cookies για κάθε πρόγραμμα περιήγησης, μπορείτε να βρείτε παρακάτω.

2.2 Φόρμες επικοινωνίας και σύνδεσμοι ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Σε περίπτωση που επιλέξετε να επικοινωνήσετε μαζί μας χρησιμοποιώντας τη φόρμα επικοινωνίας στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας ή σε οποιαδήποτε άλλη εσωτερική φόρμα επικοινωνίας στις σελίδες με τις υπηρεσίες μας, κανένα από τα δεδομένα που παρέχετε δεν θα μεταβιβαστεί / θα υποβληθεί σε επεξεργασία από οποιονδήποτε εκτελώντα την επεξεργασία.

Αντίθετα, τα δεδομένα θα καταχωρηθούν σε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και θα μας σταλούν μέσω του πρωτοκόλλου SMTP (Simple Mail Transfer Protocol) . Οι διακομιστές SMTP προστατεύονται από TLS (μερικές φορές γνωστό ως SSL), που σημαίνει ότι το περιεχόμενο ηλεκτρονικού ταχυδρομείου κρυπτογραφείται χρησιμοποιώντας κρυπτογραφία SHA-2, 256-bit πριν να αποσταλεί μέσω του διαδικτύου. Το περιεχόμενο ηλεκτρονικού ταχυδρομείου αποκρυπτογραφείται από τους τοπικούς υπολογιστές και συσκευές.

3. Χρήση cookies

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies. Χρησιμοποιούμε cookie για την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων, την παροχή λειτουργιών κοινωνικών μέσων και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. Επιπλέον, μοιραζόμαστε πληροφορίες που αφορούν τον τρόπο που χρησιμοποιείτε τον ιστότοπό μας με συνεργάτες κοινωνικών μέσων, διαφήμισης και αναλύσεων, οι οποίοι ενδεχομένως να τις συνδυάσουν με άλλες πληροφορίες που τους έχετε παραχωρήσει ή τις οποίες έχουν συλλέξει σε σχέση με την από μέρους σας χρήση των υπηρεσιών τους.

Τα cookies είναι μικρά αρχεία κειμένου που χρησιμοποιούνται από τους δικτυακούς τόπους για να κάνουν την εμπειρία του χρήστη πιο αποτελεσματική.

Ο νόμος αναφέρει ότι μπορούμε να αποθηκεύσουμε τα cookies στη συσκευή σας, εφόσον είναι απολύτως αναγκαία για τη λειτουργία αυτής της ιστοσελίδας. Για όλους τους άλλους τύπους cookies χρειαζόμαστε την άδειά σας.

Μπορείτε να αλλάξετε ή να καταργήσετε τη συναίνεσή σας ανά πάσα στιγμή μέσω της Δήλωσης για τα Cookies στην ιστοσελίδα μας.

Μάθετε περισσότερα σχετικά με το ποιοι είμαστε, με το πως μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας και με το πως επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά δεδομένα στην Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων μας. Παρακαλούμε αναφέρετε το αναγνωριστικό και την ημερομηνία της συναίνεσής σας όταν επικοινωνείτε μαζί μας σχετικά με τη συναίνεσή σας.

Η συναίνεσή σας ισχύει για τα ακόλουθα ονόματα: zakrospoliteia.gr

4. Διακομιστής ιστοσελίδας (Web Hosting Server)

Όλη η επισκεψιμότητα (μεταφορά αρχείων) μεταξύ αυτού του ιστότοπου και του προγράμματος περιήγησής σας είναι κρυπτογραφημένη και έχει παραδοθεί μέσω HTTPS.

Η εταιρεία χρησιμοποιεί τις cloud υπηρεσίες της Digital Ocean που αποτελεί GDPR compliant υπηρεσία.Περισσότερες πληροφορίες για το διακομιστή, την προστασία και την ασφάλεια που παρέχει μπορείτε να δείτε εδώ: Digital Ocean's GDPR Compliance

5. Οι εκτελώντες την επεξεργασία με τους οποίους συνεργαζόμαστε

Χρησιμοποιούμε έναν αριθμό τρίτων για την επεξεργασία προσωπικών δεδομένων εκ μέρους μας. Αυτά τα τρίτα μέρη έχουν επιλεγεί προσεκτικά και όλα αυτά συμμορφώνονται με την Ασφάλεια Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων ΕΕ-ΗΠΑ και είναι τα ακόλουθα:

• Google (πολιτική απορρήτου)

• Facebook (πολιτική απορρήτου)

6. Παραβιάσεις δεδομένων

Θα αναφέρουμε κάθε τυχόν παράνομη παραβίαση της βάσης δεδομένων αυτού του ιστοτόπου ή της βάσης δεδομένων κάθε τρίτου φορέα επεξεργασίας δεδομένων σε οποιονδήποτε και σε όλους τους άμεσα ενδιαφερομένους όπως και στις και αρχές εντός 72 ωρών από την παραβίαση, εφόσον είναι προφανές ότι τα προσωπικά δεδομένα που είναι αποθηκευμένα σε αναγνωρίσιμη μορφή, έχουν κλαπεί.

7. Προσωπικά Δεδομένων
Υπεύθυνος Προστασίας Δεδομένων (DPO)

Αγροτικός Συνεταιρισμός Ζάκρου
Ζάκρος Σητείας, Κρήτη, Τ.Κ. 72300
T: +30 28430 93257
Email: [email protected]

Ιστοσελίδα: https://www.zakrospoliteia.gr

Υπεύθυνος Επεξεργασίας

Για τους σκοπούς του Γενικού Κανονισμού Προστασίας Δεδομένων (GDPR), άλλων νόμων περί προστασίας δεδομένων που ισχύουν στα κράτη μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης και άλλων διατάξεων σχετικά με την προστασία δεδομένων:

Αγροτικός Ελαιοκομικός Συνεταιρισμός Ζάκρου
Παραγωγή & Εμπορία Ελαιολάδου
Ζάκρος Σητείας, Κρήτη, Τ.Κ. 72300

8. Αλλαγές στην πολιτική απορρήτου μας

Αυτή η πολιτική απορρήτου μπορεί να αλλάζει από καιρό σε καιρό σύμφωνα με τη νομοθεσία ή τις εξελίξεις στον κλάδο. Επιφυλασσόμεθα και διατηρούμε κάθε διακίωμα να προβαίνουμε στις οποιαδήποτε αλλαγές επιθυμούμε χωρίς να ενημερώνουμε προσωπικά τον κάθε επισκέπτη. Αντ' αυτού, σας συνιστούμε να ελέγχετε περιστασιακά αυτή τη σελίδα για τυχόν αλλαγές πολιτικής.

9. Δικαίωμα υποβολής καταγγελίας

Σε περίπτωση που θεωρείτε ότι η επεξεργασία των δεδομένων που σας αφορούν παραβαίνει τον Κανονισμό (ΕΕ) 2016/679, έχετε δικαίωμα να υποβάλετε καταγγελία σε εποπτική αρχή. Αρμόδια εποπτική αρχή για την Ελλάδα είναι η Αρχή Προστασίας Δεδομένων, Κηφισίας 1-3, 115 23, Αθήνα, https://www.dpa.gr/, τηλ. 2106475600.

Θέλω να λαμβάνω νέα!