Πρεσβευτής των Κρητικών Γεύσεων το ελαιόλαδο ADELΦΟS!

Cretan Taste Awards ADELΦΟS

Βράβευση στα Cretan Taste Awards 2022. Το έξτρα παρθένο ελαιόλαδο ADELΦΟS, στις αντιπροσωπευτικές γεύσεις της Κρήτης.

Στα εξαιρετικά Κρητικά προϊόντα και υπηρεσίες γευστικής ποιότητας που βραβευτήκαν στα Cretan Taste Awards 2022, συγκαταλέχθηκε για ακόμα μια χρονιά το εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο της Ζάκρου ADELΦΟS, προϊόν Προστατευόμενης Ονομασίας Προέλευσης, ΠΟΠ Σητεία Λασιθίου Κρήτης.

Η κριτική επιτροπή αποτελούμενη από σημαντικούς εκπροσώπους της εστίασης, μεταξύ των οποίων σεφ, επιχειρηματίες, σύμβουλοι επιχειρήσεων, ακαδημαϊκοί, επαγγελματίες γευσιγνώστες και επιστήμονες της αγροδιατροφής, απένειμε διακρίσεις σε προϊόντα και υπηρεσίες που κατηγοριοποιούνταν σε 6 θεματικές ενότητες, από τους καλύτερους χώρους εστίασης, τις καλύτερες δράσεις και φορείς, ως τους καλύτερους παραγωγούς και τα καλύτερα προϊόντα τροφίμων και ποτών. Με αυτό τον τρόπο, τα βραβεία προσέφεραν ένα σφαιρικό αποτύπωμα της βέλτιστης Κρητικής γαστρονομικής εμπειρίας.

Η πρόεδρος της κριτικής επιτροπής των βραβείων Αικατερίνα Πολυμέρου – Καμηλάκη, Ομότ. Eρευνήτρια, τ. Διευθύντρια του Κέντρου Ερεύνης της Ελληνικής Λαογραφίας της Ακαδημίας Αθηνών, Διδάκτωρ της Φιλοσοφικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών