Ακολουθήστε μας

Προπαραγγελίες

Τι σημαίνει προπαραγγελία;

Η προπαραγγελία, είναι η παραγγελία που γίνεται εκ των προτέρων και αφορά το ελαιόλαδο που δεν έχει ακόμα παραχθεί ή βρίσκεται στο στάδιο της παραγωγής. Μπορεί να συμφωνηθεί η παράδοση του σε μια μεταφορά, ή περισσότερες, ανάλογα με τις ανάγκες σας.

Γιατί να θέσω την παραγγελία μου νωρίς;

Το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο είναι ένα φυσικό προϊόν που παράγεται σε ετήσια βάση και σε ποσότητες που μεταβάλλονται ανάλογα με τις φυσικές συνθήκες κάθε παραγωγικής χρονιάς. Τα προϊόντα μας εξαντλούνται γρήγορα. Οι προπαραγγελίες, εξασφαλίζουν σταθερή προμήθεια του ελαιόλαδού σας και προγραμματισμένη παράδοση στο χρόνο και χώρο που εσείς επιθυμείτε, χωρίς να ανησυχείτε για πιθανή εξάντληση διαθέσιμου προϊόντος. Επωφεληθείτε επίσης, των προσφορών που συνοδεύουν τις προπαραγγελίες.

Πότε να προπαραγγείλω;

Μπορείτε να προπαραγγείλετε όποια στιγμή το επιθυμείτε.

Πώς να προπαραγγείλω;

Συμπληρώσετε τη διπλανή φόρμα ή στείλτε μας email με θέμα «Προπαραγγελία» στο [email protected]

Διαδικασία

Μόλις λάβουμε την προπαραγγελία σας, θα σας απαντήσουμε με προσφορά που ανταποκρίνεται στις δικές σας ανάγκες συμπεριλαμβανομένων επιλογών για την μεταφορά των προϊόντων. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις παραδόσεις των προϊόντων στα σημεία και τους χρόνους που επιθυμείτε.

Πως βοηθάνε οι προπαραγγελίες την Πολιτέια Ελαιολάδου;

Με τις προπαραγγελίες, βοηθάτε το προσωπικό μας στον βέλτιστο προγραμματισμό των εργασιών στο τυποποιητήριο μας και στην έγκαιρη ανταπόκριση στις ανάγκες σας.

Αν έχω κάποιο ειδικό αίτημα μπορώ να το θέσω στην προπαραγγελία μου;

Βεβαίως. Σκοπός μας είναι να κατανοήσουμε τις ανάγκες σας για να ανταποκριθούμε σε αυτές και να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.

Έχω κι άλλες ερωτήσεις

Μη διστάσετε να μας στείλετε οποιαδήποτε ερώτηση. Θα χαρούμε να συζητήσουμε μαζί σας, μια εξατομικευμένη και αμοιβαία επωφελή συνεργασία!

Θέλω να λαμβάνω νέα!