Ακολουθήστε μας

"Συνεργάτες" στη Γραμμική Β την πρώτη γραφή του Ευρωπαϊκού πολιτισμού

Γίνε Συνεργάτης

Γιατί το δικό μας ελαιόλαδο;

Στον Αγροτικό Συνεταιρισμό Ζάκρου, συνεργαζόμαστε με δεκάδες επιχειρήσεις λιανικού και χονδρικού εμπορίου σε όλο τον κόσμο, για την διάθεση του Εξαιρετικού Παρθένου Ελαιόλαδου Π.Ο.Π. Σητεία Λασιθίου Κρήτης, με την μοναδική υπογραφή αρωμάτων της Ζάκρου.

Το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο Ζάκρου χάρη στην ντελικάτη και ευέλικτη γεύση του, είναι σταθερή προτίμηση των επαγγελματιών της εστίασης σε μερικές από τις πιο δημιουργικές κουζίνες του κόσμου. Ακόμη, το φινετσάτο άρωμα του και η μέση ένταση της φρουτώδους γεύσης του, το κάνουν εξαιρετικά δημοφιλές, ακόμα και ανάμεσα στους πιο απαιτητικούς καταναλωτές. Έτσι, προτιμάται εδώ και χρόνια από τους πιστούς πελάτες των συνεργατών μας, που το ζητούν με το όνομα του.

Ελάτε να εργαστούμε μαζί, για την ανάδειξη της αληθινής, υγιεινής και νόστιμης τροφής, στην Ελλάδα και σε όλο τον πλανήτη!

Γιατί Αγροτικός Συνεταιρισμός Ζάκρου;

Η ελαιοκαλλιέργεια είναι η ζωή του τόπου μας εδώ και αιώνες. Επενδύουμε διαρκώς στην βελτίωση και πιστοποίηση (ISO, AGROCERT), των διαδικασιών μας, στην εκπαίδευση των παραγωγών, στον εκσυγχρονισμό του εξοπλισμού και την περιβαλλοντική ασφάλεια των καλλιεργητικών μεθόδων. Δημιουργούμε συνεπή ταυτότητα επωνυμίας, με ασφαλή, ελκυστικά και λειτουργικά προϊόντα εξαιρετικής ποιότητας, με έμφαση στα διατροφικά και γευστικά τους χαρακτηριστικά. Τα προϊόντα μας, ανταποκρίνονται στις σύγχρονες ανάγκες των συνειδητοποιημένων καταναλωτών για τρόφιμα τόσο νόστιμα, όσο και υγιεινά.

Θέλουμε συνεργάτες που συμμερίζονται την εκτίμηση μας στην ελιά, το ελαιόλαδο και τους ανθρώπους.

Συνέπεια και συνεργασία

Στον Αγροτικό Συνεταιρισμό Ζάκρου δεσμευόμαστε στην ποιότητα και την ασφάλεια των προϊόντων μας. Με συνέπεια ανταποκρινόμαστε στις ανάγκες σας σταθερά και συζητάμε διαρκώς μαζί σας, ώστε να ανταποκρινόμαστε πληρέστερα στις ανάγκες της αγοράς. Παρέχουμε ολοκληρωμένη πληροφόρηση σε εσάς και τους καταναλωτές, για να εξασφαλίσουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήσης των προϊόντων μας.

Μας ενδιαφέρει άμεσα η επιτυχία σας, γιατί είναι και δική μας.
/uploads/microscope_partnrs_zakrospoliteia2.jpg

Εξειδικευμένες αγορές

Συζητήστε μαζί μας για εξειδικευμένες χρήσεις των προϊόντων μας στον φαρμακευτικό τομέα, την παραγωγή καλλυντικών, τις υπηρεσίες φροντίδας, την βιομηχανία τροφίμων και λειτουργικών τροφίμων.

/uploads/Olive-oil-cultivation_Zakrow_Politeia_Logo.jpg

Προπαραγγελίες

Τα προϊόντα μας εξαντλούνται γρήγορα. Κάντε την προπαραγγελία σας άμεσα και εξασφαλίστε προμήθεια όποτε τη χρειάζεστε.

Ενδιαφέρεστε για τα προϊόντα μας;

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας

Θέλω να λαμβάνω νέα!