Το Ελαιόλαδο της Ζάκρου στην SIAL Paris 2022

Sial Paris Greek EVOO Tasting Bar 6

Το Greek Olive Oil Tasting Bar φιλοξένησε το εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο ΠΟΠ Σητεία ADELΦΟS

Το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο ADELΦΟS ΠΟΠ Σητεία Λασιθίου Κρήτης του Αγροτικού Ελαιοκομικού Συνεταιρισμού Ζάκρου, συμμετείχε στο Greek Olive Oil Tasting Bar της διεθνούς έκθεσης SIAL Paris 2022, όπου εντυπωσίασε τους γευσιγνώστες που το επισκέφθηκαν. Το tasting bar, που διοργάνωσε ειδικά για τα Ελληνικά brands ελαιολάδου η Great Exhibitions, είχε σκοπό να γνωρίσουν στην πράξη, οι ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις και οι ειδικοί της γευσιγνωσίας, τα εξαιρετικά ελαιόλαδα της χώρας μας, που διακρίνονται για την υψηλή ποιότητα και διατροφική τους αξία.

Το ελαιόλαδο ADELΦΟS, ξεχώρισε ανάμεσα στα βραβευμένα προϊόντα του tasting bar που έχουν διακριθεί τόσο για την ποιότητα όσο και για τα οργανοληπτικά και λειτουργικά τους χαρακτηριστικά. Οι γευσιγνώστες και οι ενδιαφερόμενοι αγοραστές, μιας από τις πιο σημαντικές εκθέσεις τρόφιμων σε όλο τον κόσμο, είχαν την ευκαιρία να έρθουν σε άμεση επαφή με το προϊόν μας και να απολαύσουν με τις δικές τους αισθήσεις, τα ξεχωριστά οργανοληπτικά χαρακτηριστικά του.

Το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο ADELΦΟS διακρίνεται για την φρουτώδη γεύση μέσης έντασης, μέτρια πικάντικό και πικρό, ισορροπημένο, με φρέσκα αρώματα χαρακτηριστικά της Ζακρίτικης γης όπως φρεσκοκομμένο γρασίδι, φύλλα ελιάς, βότανα και νότες λουλουδιών. Ντελικάτο και ευέλικτο, αναδεικνύει κάθε μαγειρική δημιουργία.

Τα Μινωικά δελφινάκια της Μεσογείου συνεχίζουν το ταξίδι τους και μεταφέρουν την υπέροχη γεύση του Ζακρίτικου ελαιόλαδου σε όλη την Ευρώπη και όχι μόνο!