Χρυσό στα Athens Fine Food Awards 2023 | ADELΦΟS

AFFA AWARDS 2023 ARTICLE PIC badge

Νικητής στην κατηγορία του το ελαιόλαδο της Ζάκρου, κατατάσσεται στα εκλεκτά τρόφιμα της Ελλάδος.

Tα βραβεία ποιότητας και γεύσης AFFA – Athens Fine Food Awards, που διοργανώνονται για εννέα συνεχόμενα χρόνια από την ομάδα οργάνωσης της έκθεσης τροφίμων ΕΞΠΟΤΡΟΦ, αφορούν 27 κατηγορίες τροφίμων με 10 κατηγορίες βραβείων, που απονέμονται σε Έλληνες παραγωγούς.

Όπως γνωρίζουμε η Ελλάδα απ’ άκρη σε άκρη είναι ένα εύφορο περιβόλι, με βιοποικιλότητα, ζωντανό έδαφος και τα καλύτερα τρόφιμα, τα πιο εκλεκτά, πλούσια σε γεύση και θρεπτικές ουσίες. Τρόφιμα αγαπητά και περιζήτητα σε ολόκληρο τον κόσμο για την νοστιμιά κι την αγνότητα τους. Τα βραβεία AFFA έχουν αποστολή τους, την χαρτογράφηση των εκλεκτών αυτών Ελληνικών τροφίμων, όπως και την ανάδειξη της ποιότητας και της γεύσης των πλέον διακεκριμένων εξ’ αυτών. Την διαφάνεια και αξιοπιστία των βραβείων εξασφαλίζει τόσο η έμπειρη κριτική επιτροπή αποτελούμενη από Σεφ, διατροφολόγους, f&b managers και επαγγελματίες γευσιγνώστες, όσο και η αξιολόγηση με τυφλή γευσιγνωσία, που βασίζεται στα οργανοληπτικά τους χαρακτηριστικά και κατάταξη βάσει αλγορίθμου.

Η περιοχή μας κορυφαία στην ποιότητα και γεύση του Ελληνικού Ελαιόλαδου, κερδίζει το χρυσό στα AFFA 2023! Ελαιόλαδο Κορωνείκης ποικιλίας, που παράγεται για εσάς στη Ζάκρο από τους παραγωγούς του Αγροτικού Ελαιοκομικού Συνεταιρισμού Ζάκρου, με ασφάλεια και αφοσίωση και προτιμάται από τους Σεφ στις πιο δημιουργικές κουζίνες του κόσμου. Το ντελικάτο και αρμονικό ADELΦΟS ΠΟΠ Σητεία Λασιθίου Κρήτης, είναι κάτι παραπάνω από φίλος για τον οργανισμό σου. Είναι οικογένεια.