Νίκη του ADELΦΟS στα Chefs’ Choice Awards 2022!

Chefs Choice Awards articlephoto

Νικητής στην κατηγορία εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο που προτιμούν οι Σεφ.

Το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο ADELΦΟS, ήρθε πρώτο στην κατηγορία του, στις προτιμήσεις 8 καταξιωμένων και έμπειρων Σεφ που το δοκίμασαν σε "τυφλή μαγειρική" δοκιμασία στα Chefs' Choice Awards 2022. Οι σεφ εκτέλεσαν συνταγές με προϊόντα που τους παρουσιάστηκαν με τους πίνακες συστατικών τους, αλλά χωρίς το brand – ετικέτα τους. Η τελική γευστική δοκιμή έγινε με ανοιχτά μάτια και οδήγησε στην νίκη του ADELΦΟS ΠΟΠ Σητεία Λασιθίου Κρήτης, στην κατηγορία εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο.

Νικητής με "κλειστά" μάτια!

Προκειμένου να ολοκληρώσουν την βαθμολογία των υλικών, εκτός απο την τυφλή μαγειρική δοκιμασία, οι σεφ διάβασαν και τον φάκελο των υποψηφιοτήτων τους. Τα βασικά κριτήρια αξιολόγησης που έλαβαν υπόψη τους, είναι η καινοτομία και η λύση που προσφέρει στις κουζίνες υψηλών ταχυτήτων κάθε προϊόν, η ποιότητα, τα οργανοληπτικά χαρακτηριστικά, η γεύση, η εμφάνιση και η αξιοποίηση υπεύθυνων περιβαλλοντικών πρακτικών από τις επιχειρήσεις παραγωγής.

Fact: Η νίκη του ADELΦΟS στα Chefs' Choice Awards 2022 δεν περιορίζεται στην εξαιρετική γευστική απόδοση του στα πιάτα και τα οργανοληπτικά χαρακτηριστικά, αλλά εκτείνεται στη λύση που προσφέρει στις κουζίνες υψηλών ταχυτήτων χάρη στην ευελιξία του, στην ποιότητα και την εφαρμογή υπευθύνων περιβαλλοντικών πρακτικών από τους παραγωγούς του Αγροτικού Συνεταιρισμού Ζάκρου.