Διάκριση στον διεθνή BERLIN GOOA για το ελαιόλαδο ADELΦOS

BERLIN GOOA AWARDSADELΦΟS ARTICLE

Το ελαιόλαδο ADELΦΟS ανήκει στα elite olive oils του κόσμου! Ασημένιο μετάλλιο στον BERLIN GOOA 2022.

Τα δελφινάκια της Μεσογείου συντρόφεψαν το ταξίδι του ελαιόλαδου μας μέχρι το Βερολίνο και τον Παγκόσμιο διαγωνισμό ποιότητας ελαιολάδου Berlin GOOA - Global Olive Oil Awards 2022 που μας στεφάνωσε νικητές. To ελαιόλαδο ADELΦΟS ΠΟΠ Σητεία Λασιθίου Κρήτης του Αγροτικού Συνεταιρισμού Ζάκρου, κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο ποιότητας και είναι πλέον επίσημα ανάμεσα στα elite olive oils του κόσμου.

Η διάκριση αυτή είναι ιδιαίτερα σημαντική και συγκινητική για όλους τους παραγωγούς του Αγροτικού Συνεταιρισμού Ζάκρου, καθώς στο διαγωνισμό συμμετείχαν συνάδελφοι παραγωγοί από 28 χώρες του κόσμου με εξαιρετικά προϊόντα. Ο παγκόσμιος διαγωνισμός αναδεικνύει εξέχοντα brands στον τομέα της ποιότητας, της εμφάνισης και της καινοτομίας , με συμμετοχές ελαιόλαδων που φέτος άγγιξαν τις 892. Η εξειδίκευση της κριτικής επιτροπής που αποτελείται από ειδήμονες στο χώρο του ελαιόλαδου όπως επιστήμονες υψηλού κύρους, πρωτοπόρους στην τεχνολογία τροφίμων και σημαντικούς επιχειρηματικούς παράγοντες, διασφαλίζει τις υψηλές προδιαγραφές του διαγωνισμού και τη διεθνή αναγνωρισιμότητα του στην βιομηχανία παραγωγής και εμπορίας ελαιολάδου.

Η σκέψη του νικητή: Ο ελιτισμός ταιριάζει στις επιλογές μας που αφορούν την εκλεκτή τροφή, το συναίσθημα και τη σκέψη, και μας δίνει ώθηση κάθε μέρα να γινόμαστε καλύτεροι. Γύρω από το τραπέζι όμως και στο ταξίδι της ζωής, είμαστε όλοι οι λαοί αδέλφια, που χαίρονται τη ζωή, παρέα!